Skal lære å trene fram gode keepere

Kristian Andal fra Tornado Måløy skal på keepertrener-kurs. Arkivfoto  Foto: Marianne S. Rotihaug

Sport

FOTBALL: Tornado Måløy-trener Kristian Andal er tatt ut til NFF keepertrener B-lisens kurs.

Det er NFF Sogn og Fjordane som gjennomfører kurset, i samarbeid med Terje Skjeldestad Keeperskule og etter mal utarbeidet sentralt av NFF. Det går av stabelen på Kaupanger 22. og 23. mars, og Andal er en av 13 trenere som får delta. Dette skriver fotballkretsen på sin hjemmeside.

Kursets formål er å gi deltakerne en helhetlig forståelse av keeperen sine oppgaver og rolle i et fotballag. Deltakerne skal også legge grunnlaget for god praktisk ferdighetsutvikling av keepere, både individuelt og ikke minst i samspill med utespillerne.

Instruktører er Geir Stenehjem fra Sogndal Fotball/NFF Sogn og Fjordane sammen med representanter fra Terje Skjeldestad Keeperskule.