Dagens fotballresultater

  Foto: Bjørn Erik Drabløs

Sport

Det ble i dag spilt to kamper i den sjette runden av årets 5. divisjon. Selje tok i mot Stryn2 hjemme på Selje idrettspark, mens Skavøypoll tok i mot Jølster på Skavøypoll stadion.

I Selje hadde hjemmelaget flere store muligheter før det var spilt ti minutter, men en god sisteskanse i Stryn-buret ødela det som kunne blitt en overlegen start på kampen. Etter hvert tok gjestene over kontrollen av omgangen og puttet to ganger i løpet av fem minutter og satte pauseresultatet.


Etter hvilen var det helt andre takter fra Selje-trener Marco Tanasic sine menn. Selje presset høyt og ble belønnet når Joachim Refvik ble felt innenfor seksten etter femti spilte minutter. Kaptein Jonas Beitveit var sikker fra merket og satte inn i Seljes første for dagen.


Presset fra hvittrøyene fortsatte og etter 57 minutter klinket Refvik inn det forløsende 2-2-målet. Mot slutten av kampen hadde Selje flere gedigne sjanser men dessverre for Selje hadde Stryn2-keeperen en meget god dag på jobb og kampen endte med poengdeling.


På Skavøypoll stadion var det kamp om førsteplassen da rødtrøyene tok imot Jølster til dyst. Sunnfjordingene hadde gått forbi Skavøypoll med seier men vertene er fortsatt ubeseiret etter kampen.


Magnus Nore satte inn det første for dagen etter flott forarbeid av Karl Oskar Volle. Fem minutter før hvilen utlignet Jølster etter slurv på midtbanen fra vertene før Rune Myre brukte hodet og stanget inn lagets andre og satte pauseresultatet.


Etter pause hadde hjemmelaget flere store muligheter til å øke ledelsen, blant andre ved Karl Oskar Volle som satte ballen i tverrliggeren fra fem meter. Etter 73 minutter punkterte til slutt vertene kampen når Lars Nygård stup-headet inn kampens siste mål.


I morgen spilles det to kamper i Kretsligaen. Eid tar i mot Bremanger på Nordfjordeid, og Tornado Måløy reiser til Sogn for å spille mot Studentspretten.