Har scoret flere på åtte kamper enn han har på en hel sesong

Johan Skorge (t.v.) utlignet til 1–1 i lørdagens bortemøte med Kaupanger. Det var midtbanespillerens syvende scoring når bare vel en tredel av sesongen er unnagjort. Dermed har 20-åringen allerede satt personlig rekord når det gjelder antall nettkjenninger på en hel sesong. – Det er bare å håpe at det fortsetter, sier Skorge. Her feirer han ett av sine tidligere mål i år sammen med Adrian Hagen Henden. Sistnevnte fikk direkte rødt fem minutter etter sidebytte, men eidarane klarte likevel å komme tilbake to ganger til og sikret ett poeng med ti mann. Arkivfoto: Bjørn Erik Drabløs 

Sport

FOTBALL (Kaupanger – Eid 3-3): – Dette er den beste sesongen jeg har hatt, fastslår Eid-spilleren Johan Skorge allerede etter åtte serierunder.