Mener laget har mye å vinne på å senke skuldrene på bortebane

FOTBALL (Studentspretten - Eid 1-1): Ubeseirede Eid har bare vunnet én av fem bortekamper. Treneren tror selvtilliten har fått seg en liten knekk.

Må snu bortetrenden: Eid har vært uslåelige på hjemmebane, men har trøblet når laget er på tur. Laget er fortsatt ubeseiret, men har spilt uavgjort i fire av fem bortekamper. Mot Studentspretten glapp seieren nesten fire minutter på overtid, og to tapte poeng betyr at eidarane nå er fem poeng bak serieleder Årdal som sikret seg en ny trepoenger. – Når vi spiller borte, så er det noen av spillerne som kanskje ikke stoler nok på seg selv. Det blir høye skuldre, konstaterer Eid-trener Dan Jøran Hafsås (med caps) etter fredagens bortekamp.  Foto: Stig Høynes

Sport

Simen Lefdal sendte eidarane i føringen to minutter før full tid i fredagens bortemøte med Studentspretten. Det var likevel ikke nok til tre poeng.