Har mannskapsutfordringar:

– Vi er eit anna lag no

FOTBALL (Dale - Bremanger 3-0): Tre kampar på ei veke, for mykje eigentrening og ein trenar som ikkje får vere så mykje saman med laget som han ønskjer har sett sitt preg på Bremanger.

Ser framover: Torbjørn Glomnes (t.h) og Bremanger-spelarane vil bruke dei ti siste dagane av ferien til å bu seg for tre viktige kampar i starten av haustsesongen. – Vi startar med tre heimekampar mot Florø2, Syril og Kaupanger, og der ønskjer vi å vere godt budde. Arkivfoto: Marianne S. Rotihaug. 

Sport

– Ein merkar på spelarane at vi har hatt tre kampar på ei veke. Gjennom vårsesongen har det blitt mykje skadar og utskiftingar, og det laget vi spelte med laurdag var eit heilt anna lag enn vi starta med denne sesongen, seier Bremanger-trenar Torbjørn Glomnes og held fram: