Har store forventningar til haustsesongen

Lovar meir frå sin kant

FOTBALL (Årdal – Tornado Måløy 4-3): Kantspelar Chris-Andre Nore har bidratt til mange av TMFK sine mål. No håpar måløyværingen å sjølv kome oftare på scoringslista.

Vil ha fleire Mål: Chris-Andre Nore (i midten) har notert seg for fleire assist denne sesongen, men TMFK-spelaren er likevel ikkje heilt fornøgd med prestasjonane så langt. – Eg har ein del assist, men eg er ikkje heilt fornøgd. Eg skulle hatt fleire mål, så det kan nok bli meir frå min kant, smiler Nore. Her frå kampen mellom Eid og Tornado Måløy 15. juni.  Foto: Marianne S. Rotihaug.

Sport

– Eg har ein del assist, men eg er ikkje heilt fornøgd. Eg skulle hatt fleire mål, så det kan nok bli meir frå min kant, smiler Nore, som har slite med skade i oppkøyringa til sesongen.