Bremanger-optimisme etter ujevn start på høstsesongen:

Er trygg på at det går bra

FOTBALL (Bremanger - Kaupanger 1-4): Fire av ni mulige poeng på de tre første høstkampene betyr ikke at Bremanger- treneren ligger søvnløs.

Spillende Bremanger-trener Tore Rylandsholm (t.h.) må konstatere at klubben fortsatt befinner seg i bunnstriden i Kretsligaen etter lørdagens hjemmetap mot Kaupanger. Til helgen venter nabooppgjøret mot Tornado Måløy på bortebane der Bremanger skal prøve å revansjere 0-1-tapet på hjemmebane i vår. – Det blir en viktig kamp, det er ikke til å legge skjul på. Disse kampene lever sitt eget liv, og det er veldig kjekke kamper å spille for begge lag, sier Rylandsholm. Arkivfoto: Stig Høynes 

Sport

– Det er ikke snakk om panikk eller noe slikt. Og jeg tenker ikke at «nå er det gjort», sier Tore Rylandsholm.