Manglet flere sentrale spillere:

Vanskelig utgangspunkt

FOTBALL (Kaupanger – Tornado Måløy 2-0): Med flere sentrale spillere ute med skader ble det en tøff oppgave for det unge mannskapet til Vidar Sandal i helga.

Vidar Sandal og Tornado Måløy hadde ikke det beste utgangspunktet før helgens kamp mot Kaupanger. Med flere sentrale spillere ute med skader ble det en tøff oppgave for det unge mannskapet hvorav flere var debutanter på A-lags-nivå. Tapet førte TMFK ned på en 7. plass på tabellen. Arkivfoto: Bjørn Erik Drabløs 

Sport

Hovedtrener Erik Sandal som måtte ut på båre i forrige runde sliter fortsatt med ryggen, så i hans fravær hadde far Vidar Sandal hovedansvaret for laget som foruten nevnte Erik også manglet kaptein Thor Aage Pleym Evensen, Sondre Myre Silden og Chris-Andre Nore. Det ble derfor en tøff oppgave for det unge laget borte mot Kaupanger.