3. divisjonsgjengen til Selje/Åheim har mange tette slektskapsbånd:

Spiller på lag med familien

FOTBALL (Stryn – Selje/Åheim 6-0): – Det er mye familie og slekt på dette laget, ja. Så det er noe vi har flirt mye av, forteller Arnt Ove Lunde.

Det er tette slektsbånd både blant spillerne og støtteapparatet til Selje/Åheims 3. divisjonslag. Det inkluderer blant annet to søskenpar og én søskentrio som her er avbildet i forbindelse med fredagens bortemøte med Stryn: Nora Wold Haugland (f.v.), Emma Wold Haugland, Anette Lunde, Katrine Lunde, Terese Lunde, Sara Refvik Hove og Sofie Refvik Hove. Stryningene tok ledelsen allerede etter fem minutter, og Selje/Åheim fikk lite til å stemme. Vertene ledet 3–0 før halvtimen var unnagjort, og i andre omgang doblet de ledelsen. Foto: Stig Høynes 

Sport

Oppmannen til Selje/Åheims 3. divisjonsdamer er selv far til tre av spillerne på laget: 18-åringen Terese og tvillingene Anette og Katrine på 17 år.