TMFK-kapteinen ser positive tegn selv etter fire kamper uten seier:

Utvikling er et godt poeng

FOTBALL (Førde – Tornado Måløy 4-1): – Det har blitt en del tap, men jeg føler at vi har utviklet oss likevel.

Tornado Måløy tapte klart mot topplaget Førde og står med tre tap og én uavgjort på sine fire siste kamper. Marius Stavenæs Refvik mener likevel at Vågsøy-klubben er på rett vei. – Som helhet er jeg veldig fornøyd med det vi har fått til, sier kapteinen, som her er i aksjon under hjemmemøtet med førdianerne. foto: Jo Carlson 

Sport

Det sier Marius Stavenæs Refvik etter tremålstapet i Førde. Lørdagens resultat betyr at Tornado Måløy står med åtte seire, én uavgjort og hele ti tap på sine 19 kamper hittil i sesongen. Men Tornado Måløy-kapteinen mener likevel det er grunn for optimisme.