Bremanger har to kamper å gjøre det på

Tror de berger plassen

FOTBALL (Bremanger – Årdal 1-2): Med to kamper igjen av sesongen er det fortsatt muligheter for Bremanger å komme seg ut av nedrykksstriden.

Martin Svarstad og Bremanger tviholder på at ingenting er umulig når det kommer til å berge plassen i Kretsligaen. My avhenger derimot om hvordan det går i ligaen over Kretsligaen hvor Fjøra og Sogndal2 kjemper om å berge plassen med fire kamper igjen å spille. Uavhengig av det viste Bremanger gode takter mot Årdal lørdag kveld til tross for tap, så om prestasjonen er tilsvarende i de to resterende kampene er ingenting umulig. Her fra kampen mot Florø 2 5. august. Foto: Stig Høynes 

Sport

For øyeblikket ligger laget på nest sisteplass på tabellen med tretten poeng, en plassering som per nå sikrer spill i Kretsligaen også neste år. Det avhenger derimot om hvordan det går i Norsk Tipping-Ligaen hvor Fjøra og Sogndal 2 kjemper for å holde seg over streken. Om begge berger plassen må laget på sisteplass i kretsligaen spille kvalifisering mot lag nummer to 5. divisjon. Om enten Fjøra eller Sogndal2 rykker ned, rykker også laget på tolvteplass i Kretsligaen ned og laget på ellevte må ut i kvalifisering.