Det blir både nytt utstyr og nye treningskonsept når Torill ønsker velkommen til åpning av nytt treningssenter i morgen

Både snekkergjengen og de ansatte ved Måløy treningssenter har stått på gjennom jula for å få nye Måløy treningssenter klart til åpning 30. desember.

Både snekkergjengen og de ansatte ved Måløy treningssenter har stått på gjennom jula for å få nye Måløy treningssenter klart til åpning 30. desember.   Foto: Eirik Gard Endal

Sport

I treningssenteret sin julekalender har de avslørt litt av det som det nye treningssenteret skal inneholde, blant annet blir det både nytt utstyr og nye treningsformer.


Koronapandemien har ikkje endra planane om nytt senter

– Vi skal framleis flytte til nye lokale i løpet av hausten

– Det har vore nokre lange månedar, fortel driftsleiar Torill Eide Tennebø etter at Måløy treningssenter endeleg fekk opne igjen 15. juni. Og pandemien har ikkje ført til endringar i flytteplanane.


– Vi gleder oss veldig til å tilby Soma Move, en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke, opplyser treningssenteret og forteller også om at de i sine nye magasinapparat får nytt utstyr som for eksempel en peck-deck-maskin.

En peck-deck maskin er et supert alternativ til flyes med manualer og sørger for en jevn motstand gjennom hele bevegelsesbanen.

Begge deler kan en få se på åpingsdagen, der det blant annet vil være en demonstrasjonsøkt for Soma Move.

Drifstleder Torill Eide Tennebø gleder seg til å vise fram det nye og topp moderne treningssenteret.

– Vi hadde store planer for åpningsdagen, men i disse koronatider så må vi sette noen begrensninger på den store treningsfesten vi egentlig ønsket å ha ha når vi ønsker folk velkommen, sa hun til Fjordenes Tidende før jul.


Har laga treningsvideo for senior

Vil ha med fleire på digital trening

Måløy treningssenter har delt fleire videoar med treningsøkter i sosiale media, i tillegg til at dei har hatt fleire livestreamtimar. No har dei også laga eit tilbod til eldre.


Dagen vil starte med et åpningsarrangement på formiddagen med inviterte gjester. Arrangementet vil bli streamet.

Etter dette vil senteret holde åpent for publikum som kan komme både for bare å se, men også trene.

– Det vil være litt begrensninger på hvor mange som kan være i lokalene samtidig, så vi håper folk fordeler seg litt gjennom dagen, sier Eide Tennebø.