Steenslid om tiden med Haaland: – Vi så jo at det var noe spesielt med ham

De to mest kjente fotballpersonlighetene fra Norge for øyeblikket heter Ole Gunnar Solskjær og Erling Braut Haaland. En kanskje noe mindre kjent skikkelse i europeisk fotball er Børre Steenslid. Det som derimot er unikt med «polljaren», er at han har jobbet med begge de to nevnte.

Opplevd mye: Børre Steenslid fra Deknepollen har lært fotball av Solskjær og bygget muskler på Haaland. I dag er han assistenttrener for klubben kan kom til som spiller for ti år siden.  Foto: Stig Høynes

Sport

Børre Steenslid signerte for Molde i 2011. En ubeleilig skade gjorde at det dessverre bare ble tolv kamper fordelt på tre sesonger for den høyreiste karen fra Deknepollen. Etter dette gikk han inn i trenerteamet i klubben hvor Ole Gunnar Solskjær satt i sjefsstolen.