Tapte den første kampen: Får dei revansj i dag? Sjå kampen her på fjt.no

Laurdag reiser Måløy til Dale og Dingemoen stadion. Etter at dei førre helg slo Eid heime på Skavøypoll stadion, er det eit lag i form som tar turen til Sunnfjord for å få revansj etter 1-3-tapet i første serierunde.
Sport

Best i derbyet: – Å vinne eit lokaloppgjer er alltid herleg

Tøffe duellar, straffebom og fleire sjansar til begge lag gjorde at publikum fekk vere vitne til eit skikkeleg Nordfjord-derby søndag ettermiddag. Men til slutt sigra heimelaget etter å ha påført gjestane frå Eid sesongens første tap.Her kan du sjå «kampen om Nordfjord» i opptak

Det er duka for storoppgjer på Skavøypoll stadion når Måløy tar imot tabelleiar Eid til Nordfjord-derby. Sjølv om det er første sesong som Måløy FK har det tradisjonelt sett vore eit heftig oppgjer når bøndene frå aust møter fiskarane i vest.