Bent André, Anna og Emilie imponerte under årets NM-femkamp i vektløfting

Bremangarane Bent Andre Midtbø, Anna Wiik og Emilie Kolseth Jensen sine prestasjoner under årets NM-femkamp i vektløfting var avgjørende for at Breimsbygda tok gull i lag-NM for menn og sølv i lag-NM for kvinner, mener Ola Bergheim, leder for vektløftergruppen i Breimsbygda og i Nord-Vestlandet Vektløfterregion.

Lagbilde av Breimsbygda med medaljer og pokaler. Bent Andre Midtbø og Julia Jordanger Loen (sittende). Bak frå v. Bjarne Bergheim (både deltakar og trenar), Emilie Kolseth Jensen, Anna Wiik, Ola Bergheim (lagleiar), Edvin Øygard, Robert Andre Moldestad 

Sport

Bent Andre Midtbø fra Svelgen vant i kategorien menn 19–23 år. Under mesterskapet som foregikk 11–12. september i Stavernhallen i Larvik tok han også ny personlig rekord med 10 kg i støt til 145 kg.