Vilde er klar for Europa

Vilde Hasund (24) har bestemt seg. Den tidligere Åheim-jenta går fra seriemester Sandviken til svenske Hammarby. Like over jul flytter landslagsspilleren til den svenske hovedstaden.

Vilde Hasund spiller neste sesong i den svenske storklubben Hammarby. Den tidligere Åheim-jenta debuterte på seniorlandslaget for noen uker tilbake i kampene mot Albania og Armenia som begge endte med brakseire.  Foto: Vestpress

Sport

– Hammarby har noe på gang. Nivået i det svenske serien er høyere enn i Norge, og jeg tar dette som ett nytt steg på veien mot det jeg håper skal ende i en av de virkelig store klubbene ute i Europa, sier kantspilleren som har hatt en veldig god sesong hos suverene Sandviken som vant serien og bare avga to poeng på de 18 serierundene. Kontrakten i Sverige strekker seg ut 2023.