– Dette var surt. Vi hadde veldig god kontroll på denne kampen, men slet med å score. Jeg føler dette var en kamp vi absolutt burde ha vunnet, sier trener Per-Magne Løken etter at Tornado Måløys damelag gikk på årets første serietap i Balestrand lørdag.

– Problemet med å møte Balestrand er at de har én veldig god spiller, Anne Aune, og vi slet med å få kontroll på henne. Da vi aldri fikk 2-1- og 3-1-målet fryktet vi at de kunne komme til å score et mål på slutten, og det var dessverre det som skjedde, sukker Løken.

– Ut fra forutsetningene er jeg fornøyd med prestasjonen vår i Balestrand. Spillerne viste mye vilje og la ned en god innsats. Vi følte som sagt at vi var det beste laget i kampen, men klarte altså ikke score på sjansene våre, sier Per-Magne Løken.

– Seks poeng så langt er vel ok, men vi kunne hatt ni og burde kanskje hatt det, mener Løken, som nå må forbedre laget på bortekampen mot Høyang kommende helg. Høyang topper 3. divisjonsavdelingen og står med full pott så langt.

– De har et fysisk sterkt og rutinert lag, men det er mulig å matche dem også, mener TMFK-treneren.

KAMPFAKTA

3. divisjon, kvinner

Balestrand – Tornado Måløy 2–1 (1–1)

Mål: 0–1 (11) Thea Kassen Sæten, 1–1 (34) Anne Aune, 2–1 (88) Kristine Friborg

Dommer: Torgeir Aase, Vik

Gult kort: ingen

TMFK: H. G. Gudmundsdottir, F. Nordpoll, A. K. Røsok Kvalheim, R. Televik Blaalid, S. Viken Myre, V. Farstad Johansen, K. Trollebø, S. Myhre Refvik, C. Eriksen Vedvik, T. Kassen Sæten, B. Lillestøl

Innbyttere: S. Refvik, I. Apneseth, L. Silden