– Vi reiser til Hornindal, forsøker å vinne kampen og så får vi se hva vi gjør, sier spillende Eid2-trener Dan Jøran Hafsås.

Eid-rekruttene er avdelingsmestere i 6. divisjon med seier i Hornindal tirsdag kveld. Det vil i så fall gi laget retten til å spille KM-finaler mot de to øvrige avdelingsvinnerne om opprykk til 5. divisjon.

Et opprykk til den fylkesdekkende 5. divisjonsavdelingen med flere lange reiser i Sogn og Sunnfjord, har Dan Jøran Hafsås for lengst slått fast at Eid2 ikke ønsker.

– Jeg holder fast på det jeg har sagt tidligere og tror majoriteten av spillerne på laget er enig med meg i det, sier Hafsås.

Yngve Håkonsen i fotballkretsen understreket overfor Fjordens Tidende tidligere i høst at lag ikke kan velge å takke nei til opprykk uten at det får følger for disse lagene.

Før et eventuelt opprykk venter som nevnt to KM-finaler mot Anga og Eikefjord eller Årdal2/Jotun/ÅTIL. Haugen-trener Øystein Haugland uttalte tidligere i å høst at de ikke hadde noe ønske om å spille KM-finalene om de fikk sjansen til det. På spørsmål om Eid2 vil stille disse kampene svarer Hafsås følgende:

– Så langt har jeg ikke kommet. Jeg tar siste seriekamp først og så får vi se.

Sist torsdag scoret Hafsås to av målene da Eid2 avsluttet sesongen på hjemmebane med 6-2-seier over Tornado Måløy2.

– Vi hadde egentlig grei kontroll hele kampen, var det beste laget og fortjente å vinne, oppsummerer Hafsås.

KAMPFAKTA

6. divisjon, menn

Eid2 – Tornado Måløy2 6–2 (4–2)

Mål E: Dan Jøran Hafsås 2, Muktar Ferej Yassin 2, Yahla Dahir Mohamed og Magnus Lien Reksten

Mål T: Filip Bakke Øvrebø og Christoffer Nore

Dommer: Oliver Næss, Stryn

Gult kort: to til Eid2