På Måløy stadion gikk akkurat Bremanger jublende av banen etter en kamp som hadde alt. Mål på overtid, strafferedning, rødt kort og antydning til slagsmål ble servert hjemmepublikumet som måtte se gjestene ta med seg alle tre poengene hjem over fjorden etter målfesten som endte 4-3 i favør Bremanger.

I Årdal tapte Eid 2-1 i en kamp hvor poengdeling hadde vært mest rettferdig ut i fra sjanser. En vanvittig sluttspurt av gjestene med flere store muligheter  ville seg ikke, og luken opp til toppen ble enda et hakk større for trener Dan Jøran Hafsås og eidspillerne

Fredag kveld i Sogndal var det David mot Goliat da topp møtte bunn. Skavøypoll som ligger sist på tabellen fikk tidenes utfordring på Fosshaugane Campus da de møtte tabelleder Fjøra. Heroisk innsats sørget imedlertid for poengdeling og fornyet optimisme i laget som sårt trenger poeng. Kampen endte 3-3.

I 5. divisjon vant Selje 4-2 over Anga. De er dermed med å krige helt i toppen av tabellen og kan med god grunn oppjustere målsetningen for sesongen som tidligere har vært å unngå nedrykk.

Les alt om helgens lokalfotball i tirsdagens papirutgave.