FOTBALL (Selje – Førde3 5-0): «Redningsmannen» er i ferd med å lede Selje til sin beste sesong siden 2010, men håper en ny trener står klar til 2016.

– Jeg har holdt på med seniorfotball i 25 år og kjenner det kunne vært greit med litt mer fritid. Spesielt med tanke på at vi venter barn, sier Selje-trener Idar Taklo. Etter en årrekke i Selje-fotballen takket Taklo for seg i vinter. Da årets sesong nærmet seg og Selje sto uten en trener stilte han likevel opp.

– Det er en vanvittig flott gjeng å jobbe med og jeg angrer ikke på at jeg ble med videre. Men jeg har sagt til styret at de må jobbe videre med en ny trenerløsning.

I sin siste hjemmekamp søndag kunne han glede seg over feiende flott angrepsspill.

– Dette var en kamp vi skulle vinne og vi hadde full kontroll. Vi gikk knallhardt ut og jeg er veldig godt fornøyd med førsteomgangen, sier Taklo, som innrømmer at Selje ikke nådde samme nivå etter pause. Seieren gjorde at laget langt på vei sikret andreplassen.

– Vi er veldig fornøyde med andreplassen og har ikke uttalt at målet var å rykke opp slik Bremanger hevder, sier Taklo, som samtidig gratulerer Bremanger med opprykket.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Selje - Førde3 5-0 (4-0)

Mål: 1-0 (14) Kim Ole Rønning, 2-0 (17) Martin Grøttå, 3-0 (24) M. Grøttå, 4-0 (42) Rønning, 5-0 (60) M. Grøttå

Dommer: Rune Haugland, Haugen

Gult kort: Johannes Osmundsvåg og Martin Grøttå, Selje, samt to til Førde3

Selje: K. Rundereim, A. Kvernevik, J. Osmundsvåg, J. A. Gulbrandsen,  J. Beitveit, K. Haugen, S. Grøttå, R. Tunheim Aarsheim, A. Berstad, M. Grøttå, K. O. Rønning

Innbyttere: O. A. Solheim, E. Giljanovic, S. Osmundsvåg, M. Lesto Larsen