FOTBALL (Oppstryn – Svelgen 2-5): Forsinkede spillere ga Walid Hassan sjansen fra start. Den grep han med begge hender.

– Vi var to spillere som først kom fem minutter før kampstart. Da vi var ferdigteipet og kom ut av garderoben hadde Walid Hassan allerede gitt oss ledelsen. Og han skulle egentlig starte på benken!, ler spillende Svelgen-trener Torstein Ask.

Da fredagens kamp mot Oppstryn ble flytta fram fra klokken syv til seks skapte det utfordringer for Svelgen-spillerne som ikke kunne ta fri fra jobb.

Men etter at Hassan brukte kun 40 sekunder på å gi Svelgen ledelsen, var den trøblete oppladningen raskt glemt. Og da de siste Svelgen-spillerne var klare til kamp, fem minutter ut i oppgjøret, måtte målscoreren finne sin plass på benken som avtalt.

Svelgen vant til slutt komfortabelt i Oppstryn og seieren gjør at alt blir avgjort i tirsdagens serieavslutning i 6. divisjon.

Svelgen er avdelingsvinner om de slår Stadlandet borte samtidig som at Haugen taper hjemme for Breimsbygda. Ved alle andre utfall vil Haugen være klare for 5. divisjon om de velger å takke ja til opprykket.

– Det blir veldig spennende på tirsdag, men jeg anser sjansene for at vi blir avdelingsvinner som små. Om Haugen ønsker et opprykk klarer de nok å mobilisere, sier Ask.

KAMPFAKTA

6. divisjon, menn

Oppstryn - Svelgen 2-5 (0-3)

Mål S: Anders Frøyen 3, Walid Hassan og Anders Midthjell

Dommer: Knut-Atle Krossøy, Haugen

Gult kort: ett til hvert lag