Geir Kongsvik fra Raudeberg deltok på NM i Fitness & Bodybuilding 2015 i Oslo sist helg.

- Jeg stilte i klassen Athletic Fitness. Det er en klasse som skiller seg fra alle de andre fordi det både skal utføres styrkeelementer som pullups, roing og dips, samt en symmetrirunde hvor utøverens fysikk vurderes, sier Kongsvik, som forklarer at klassen er kjent som den hardeste innen fitness og bodybuilding.

36-åringen forteller at han var i sin livs form før helgens konkurranse og at fysikken hans var blant de aller beste i klassen. På styrkedelen, som er vektet 50 prosent, forklarer Kongsvik at han "klusset litt" og dermed havnet utenfor de seks beste som nådde NM-finalen.

- Jeg har hatt stor fremgang fra jeg sist stilte i NM i 2013 og har tatt store steg mot de beste utøverne i Norge, sier Kongsvik, som likevel kun var passelig fornøyd med utfallet i årets NM.

- Jeg var nærme en finaleplass så akkurat det var litt kjipt, men jeg tar med de positive tingene fra helgen når jeg nå skal planlegge mot neste mål som blir NM i 2016. Der skal jeg være finalen og motivasjonen er stor!, smiler Geir Kongsvik.