Etter berre seks minutt på bana scora Elias Løkkebø Lekva, og stillinga var 1–0 til Førde.

Rett etter at Lekva hadde sett ballen i mål kom Stian Åmelfot inn på bana. Då tok det ikkje mange minutt før scora, og det stod 1–1 14 minutt ut i første omgang.

Selje heldt på kontrollen. Martin Hove scora på 31 minutt, og Åmelfot slo til med eit nytt mål tre minutt etter det igjen.

Men rett før pause kom Førde tilbake, og Andreas Hvidsten fekk ballen i mål. Laga gjekk til pause på 3–2 til Selje.

Etter ein spennande start scora Førde nok eit mål i starten av andre omgang, og stillinga var uavgjort.

Men det tok ikkje lang tid før Selje igjen tok leiinga, då Stian Åmelfot scora sitt tredje mål, og stillinga var 4–3 til Selje.

Etter at Johannes Grytting kom inn på bana fekk han ballen i mål, men to minutt seinare scora også Førde. Og stillinga var då 5–4 til heimelaget.

På straffespark sette så Sander Kapstad ballen i mål før Selje scora igjen med Joachim Refvik, og Selje heldt på leiinga 6–5.

Lenge såg det då ut til at herrelaget frå Selje skulle ta sigeren, men med ni munutt lagt til kampen blei det plutseleg rom for fleire mål.

Førde set inn to mål på overtid, etter tre og sju minutt. Resultatet endar altså 7–6 til Førde.