FOTBALL (Eid2 – Eikefjord 1-5): – Det er ikke så lett å spille inn et lag, innrømmer Eid2-trener Henning Haugen.

Før Eid2 avslutter sesongen i Hornindal kommende helg har laget brukt 48 ulike spillere i 5. divisjon denne sesongen. Kun tre spillere, Stijn van Oorschot (13 kamper), Kristian Årskog (12) og Daniel Haus (11) har spilt et tosifret antall av de 15 kampene Eid2 har spilt.

– Det er klart at tallet 48 er veldig høyt. Vi har nesten hatt et nytt lag fra kamp til kamp. Da er det ikke så lett å spille inn et lag, sier Eid2-trener Henning Haugen.

Til søndagens møte med Eikefjord hadde han problemer med å i det hele tatt klare å sette opp elleve navn på dommerkortet.

– Det kom forfall fra spillere søndag morgen og to spillere stilte opp på kort varsel slik at vi ble elleve spillere totalt.

Eikefjord fikk en pangåpning på Eid idrettspark med scoring allerede i åpningsminuttet. Men selv om det til slutt ble tap 1–5 for Eid-rekruttene fant treneren ingen grunn til å være for skuffet av det hans elever presterte.

– Jeg er egentlig bra fornøyd med gjennomføringen av kampen. De var gode på kontringer og scoret flere mål på det, men jeg er fornøyd med innsatsen til spillerne og strukturen i laget, oppsummerer Henning Haugen.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Eid2 - Eikefjord  1-5 (0-3)

Mål: 0-1 (1) Marius Ghiorghita, 0-2 (30) Øyvind Sørbø, 0-3 (45) Marius Kjellevold, 0-4 (70) Helge Hausken, 1-4 (77) Kristian Årskog, 1-5 (90+2) Sørbø

Dommer: Stein Otto Førde, Breimsbygda

Gult kort: ett til Eikefjord

Eid2: P. Halnes, M. Lote Henden, A. Haavik, S. van Oorschot, S. Vangberg, K. Nordpoll, J. Balsnes Lefdal, K. Årskog, S. Hafsås, W. O. Younis, M. Lien Reksnes