4. divisjonEid åpnet pinsehelga med den utsatte kampen mot Høyang fredag kveld. Og langturen til Høyanger ble en hyggelige opplevelse for eidarane. For etter to bortekamper på rad med "kun" ett poeng var Eid best i det meste på Sletta og vant 3-1. Anders Midthjell (2, 1 str.) og Adrian Hagen Henden scoret Eids mål i kampen som Eid ledet 2-1 til pause.

Etter fredagens kamp venter kun to hviledager for Eid før de tar imot Sandane hjemme på Nordfjordeid 16. mai. Sandane står med 1-0-3 på sine fire første kamper i år.

Bremanger er i flytsonen etter to strake seiere (2-0 over Vik (h) og 3-0 over Sandane (b)). I morgen lørdag venter imidlertid langt tøffere motstand når Førde2 tar turen for årets første kamp på Bremanger stadion. Førde2 har tre klare seiere så langt i tillegg til 1-2-tapet for Skavøypoll da Førde-rekruttene spilte med 10 mann i store deler av kampen.

I tillegg til Eid-Sandane skal Skavøypoll og Tornado Måløy møtes til lokaloppgjør 16. mai. Årets 16. mai-kamp spilles på Skavøypoll stadion. Skavøypoll topper 4. divisjon før Høyang spiller i kveld og har to strake seiere (2-1 over Førde2 og 1-0 over Gaular) i oppladningen til nabooppgjøret. Lars Nygård ble utvist sist og spiller ikke. TMFK hadde få problemer med å slå Fjøra2/Sogndal3 sist (5-0) og har fått en brukbar innledning på sesongen med 7 poeng på 4 kamper. Bortemøtet med Skavøypoll er årets første virkelige test for det unge TMFK-mannskapet.

Andre kamper

Vik - Gaular (mandag)

Dale - Høyang (mandag)

Fjøra2/Sogndal3 - Kaupanger (mandag)