FOTBALL (Tornado Måløy2 – Bremanger 1-4): BIL-trenerne var opptatt med bursdagsfeiring og spillerne la på ingen måte en demper på feiringen.

– Vi manglet mange i dag. Blant annet begge trenerne våre (Tore Rylandsholm og Morten Ferstad) som feirer Mortens bursdag i Bergen, forklarer Bremanger-kaptein Vidar Senneset, som dermed fikk et ekstra ansvar i møtet med Tornado Måløy2 lørdag.

– Det var Roy Atle (Igland), Simen (Hamre) og jeg som «styrte skuta» i dag.

Den skuta seilet trygt i havn, men lenge så det ut som at opprykksfeiringen forrige helg satt i kroppen til BIL-spillerne.

Tornado Måløy2 tok ledelsen på et flott langskudd fra Thor-Aage Pleym Evensen og det var kun et selvmål i sluttminuttene før pause som gjorde at Bremanger hadde med seg 1–1 inn i garderoben til pause.

– Vi starta kampen med tre spillere i forsvar. Det var fordi vi hadde få forsvarsspillere i troppen og samtidig tenkte at det kunne være greit prøve noe nytt, sier Senneset.

Etter utligningen valgte BIL å returnere til en firebackslinje.

– Det er det vi har spilt hele sesongen. Da får vi i større grad backene med i angrep.

Og i løpet av det første av kvarteret av andre omgang avgjorde Bremanger kampen mot et tafatt TMFK2-lag. Tre scoringer, deriblant to fra Simen Hamre som nå er oppe i 25 scoringer, bidro til lagets ellevte strake seier.

– I pausen var vi veldig innstilt på å gjøre det bedre i andre omgang og det kom seg betraktelig, sier Senneset, som neste år returnerer til arenaen. Da venter TMFKs førstelag.

– Da blir det nok tøffere motstand neste år, smiler Bremanger-kaptein Vidar Senneset.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Tornado Måløy2 - Bremanger 1-4 (1-1)

Mål: 1-0 (20) Thor-Aage Pleym Evensen, 1-1 (42) selvmål, 1-2 (48) Simen Hamre, 1-3 (52) Hamre, 1-4 (60) Gøran Larsen

Dommer: Sureskumar Kathiravel, Eid

Gult kort: Eirik Rylandsholm, Bremanger

Tornado Måløy2: E. Nyborg, V. Svoren, E. Holvik, D. Almenning Kvalheim, M. Sunde Husevåg, S. Rafique, T.-K. Myhre, E. Søraa, S. Bugjerde, T.-Aa. Pleym Evensen, R. Refvik Riise

Innbyttere: F. Øvrebø, E. Lillestøl, E. Skåland

Bremanger: M. Hauge, V. Senneset, E. Frøyen, W. Høyvik jnr., M. Myrhol, E. Rosø, S. Hamre, G. Larsen, T. Førde, E. Rylandsholm, M. Klakegg Hauge

Innbyttere: K. Lågeide, M. Hammersland