– Det høres ut som en fantastisk festival for Elvis-fans, sier Elvis-artisten Ted Torres.

Elvisfestivalen er like rundt hjørnet og artister som Ted Torres, Isak Søraa, Zelimir, Vidar Letho, Morgan Vøien med dElvis Morgan Band, Francesca Leyland og Lasse Sagen klar for å innta Måløy-gatene.

Prisvinnende Elvis-sanger Ted Torres kommer direkte fra Orlando, USA til Måløy for Elvisfestivalen og er regnet som en av de fem beste Elvis-sangerne i verden.

I 2011 og 2012 vant artisten «Ultimate Elvis Competition», en konkurransen som kårer den beste Elvis-sangeren i verden. I tillegg vant Torres «Best Elvis Vocals» og «Heart of the King» i Las Vegas i 2011 og 2014.

Torres er en artist arrangørene prøvde å få tak i til første utgave av festivalen, uten hell. Men nå klaffet det endelig.

– Jeg hørte om Elvisfestivalen på nettet først, men så var jeg heldig nok til å bli invitert til å opptre på festivalen, forteller Ted Torres, som kommer til Elvisfestivalen istedenfor å reise til Memphis for å delta på Elivs sin 80-årsmarkering.

Han mener festivalen er en fantastisk event for Elvis-fans.

– Jeg gleder meg til å bli en del av festivalen, sier han.

Stor respekt for Elvis

Torres er vokst opp i en musikalsk familie, der foreldrene var i musikkbransjen. Selv spiller han et par instrument, er skuespiller og låtskriver, i tillegg til å være en prisvinnende, verdenskjent Elvis-imitator.

– Jeg er en stor Elvis-fan og har kjærlighet og respekt for ham. Jeg tror du kan si jeg vokste opp med det og dette er det jeg elsker å gjøre, sier han om karrierevalget.

 – Hva er det med Elvis som fascinerer deg?

– At han var en god mann med et flott talent, og lidenskapelig i musikken. Han kom fra trange kår, men klarte å gjøre fantastiske ting i livet. Under festivalen vil Torres gjøre sin versjon av et av Elvis Presleys' Madison Square Garden-shows. Selv har Torres hatt stor suksess og mener nøkkelen er å være ydmyk.

– Og holde hodet over vann i denne bransjen. Alltid ta tid til å snakke med folk og gjøre det beste du kan gjøre på scenen. Gi 150 prosent for Elvis-fansen.