Begge forestillingene av How Great Thou Art i Sør-Vågsøy kirke ble utsolgt. – Det gikk fantastisk fint, jubler Jakob Hals.

Elvisfestivalen ble sparket i gang torsdagskveld med kirkekonserten How Great Thou Art i Sør-Vågsøy kirke, der det var fullt hus på begge forestillingene.

  • Skal du på Elvisfestivalen? Del dine bilder med våre lesere! Bilder kan sendes til fjt@fjt.no eller bruk emneknaggen #fjtsommar.

På scenen sto lokale artister som Isak Søraa, Jakob Hals, Stian Hjelle, Celine Mork, Chris Nedreberg Silden og Daniel Steinfeld.

I tillegg hadde arrangørene hentet inn Ted Torres (USA), Zelimir (Slovenia), Francesca Leyland (England), Lasse Sagen (Norge) og gruppen Side Show Bob sammen med blåsere, i tillegg til en korgruppe fra Måløy Songlag, Stormklang og Kvalheim Songlag.

Jakob Hals legger ikke skjul på at det var stort å få stå på scenen sammen med artistene festivalen har hentet til Måløy.

– Det ble en veldig fin kombinasjon og det er jo en stor inspirasjon for oss å få synge med artistene, sier Jakob om sin første kirkekonsert under Elvisfestivalen.

Nå håper han å få komme tilbake neste år også.

Det haglet med lovord etter endt forestilling og for Jakob ble selve kronen på verket avslutningsnummeret How Great Thou Art.

– Det var mektig og vi var samlet en god gjeng som har det kjekt i lag, sier Hals.

Nå ser han frem til resten av helgen med stor spenning.

– Jeg gleder meg til å både høre konsertene og være med i teltet på lørdag sammen med Randi Melheim og Annette Myre Silden, forteller han forventningsfull.

Har du ikke fått lest Elvisfestival-magasinet ennå? Les det her!