Det ble ellevill stemning både fredag og lørdag i Graceland-teltet under Elvisfestivalen i Måløy.

Både fredagens show, Follow That Dream, og lørdagens From Madison Square Garden to Måløy, ble svært populære under Elvisfestivalen.

– Det har vært kjempegod stemning og masse folk, sier Caroline Blålid og Kristian Kupen som besøkte Graceland-teltet lørdag sammen med venner.

Kledde seg for anledningen

Graceland-teltet var fylt til randen under lørdagens show, From Madison Square Garden to Måløy. Der sørget Ted Torres, Francesca Leyland, Jakob Hals, Randi Melheim, Annette Myre Silden, Zelimir, Lasse Sagen og ikke minst Isak Søraa for en ellevill kveld i kjent Elvis-stil.

– Det er vanskelig å si noe høydepunkt, for det meste har jo vært bra, smiler Wenche Svensen som møtte opp i en lekker 50-tallskjole både fredag og lørdag.

– Lørdag var kanskje den beste kvelden, med så mange folk og utrolig god musikk og stemning, sier hun og forteller at rockabilly-kjolen er kjøpt inn for anledningen.

Et brennhett show

Også fredagens show ble en stor suksess for Elvisfestivalen. Her sørget artisten Zelimir for et fartsfylt show med pyro og stående applaus. Under konserten med Zelimir fikk en blant annet se Terje Våge på trekkspill sammen med Zelimir, der de fremførte låten Wooden Heart sammen.

– Det var veldig kjekt, og artistene gjør en fantastisk fin jobb. Det er proffe band og artister. Det var flott, oppsummerer Våge etter å ha gått av scenen.

Lasse Sagen, Morgan Vøien, Andreas Ulstad og Vidar Letho sto også på scenen fredag, sammen med Side Show Bob og OIMacDonalds.

Gunn Synnøve og Kjell Åge Nyheim hadde reist helt fra Øyer i Gudbrandsdalen til Måløy for Elvisfestivalen.

– Det har vært veldig vellykket. Vi har storkost oss så langt og festivalen er veldig fint laget til, forteller paret imponert. Dette er deres første møte med Elvisfestivalen, men paret planlegger å komme tilbake neste år sammen med venner.