Med solid overskudd fra 2014 skaffer Malakoff Rockfestival seg en av Norges største festivalscener.

– Med publikumsrekord er det klart at økonomien ser veldig bra ut. Det ser ut til å bli et solid overskudd og 2014 ble nok økonomisk det beste Malakoff-året noensinne, sier en fornøyd Arnt-Ivar Naustdal, festivalsjef for Malakoff Rockfestival, men understreker at tallene fra fjoråret ikke enda er helt ferdige.

2014-overskuddet skal rett inn igjen i tilbudet til de tusenvis av festivaldeltakerne. Forbedringer på logistikk, publikumsfasiliteter og en bedre festivalopplevelse, ramser festivalsjefen opp.

– Artistbudsjettet blir likt som i 2014, men vi øker scenebudsjettet da vi skal ha en større hovedscene. Det vil bli en av de største festivalscenene i landet, avslører han.

I tillegg går pengene blant annet til å sikre tryggheten, bedre muligheter for mobildekning og lading av mobiltelefoner.

Billettsalget er allerede startet, og foreløpig er salget på samme nivå som fjoråret. Men til tross for at festivalen har solgt ut flere år på rad, ser ikke Naustdal for seg å utvide publikumskapasiteten til festivalen.

– Vi har lagt ut de billettene vi skal selge. Vi satte publikumsrekord i fjor fordi andelen barn under 12 år hadde økt, og det er gratisbilletter, sier han og legger til:

– Vi ønsker ikke å gå i fellen og presse inn for mange folk. Taket er allerede nådd, hvilket er en heldig problemstilling, sier festivalsjefen som fokuserer på å lage best mulig festivalpakke til de som kommer.

Les hele saken og hva festivalsjefen kan røpe av årets program i onsdagens papirutgave av Fjordenes Tidende.