Jørn Trollebø Kvalheims tidligere lærere arrangerer Idol-kveld sammen med Nordfjordhallen på Tennebø når neste finalerunde blir arrangert kommende fredag.

Dette blir en super kveld, sier Per-Magne Løken, lærer ved Måløy vidaregåande skule. Han og Bente Olseth har vært Jørns lærere, og sammen med en gruppe andre MVS-lærere samarbeider de med Ronny Silden Totland i Nordfjordhallen om å lage en skikkelig Idol-kveld på fredag.

– Vi håper så mange som mulig kommer for å ha en sosial og spennende fredagskveld, fortsetter Løken, og lokker med livesending, ulike konkurranser og overraskelser. Både Løken og Olseth skryter av Jørn som person.

– Han er en flott gutt og verdens snilleste, sier Olseth.

– Jeg skulle kanskje ha sagt at jeg tidlig skjønte at han kom til å bli ei rockestjerne, men jeg må innrømme at det gjorde jeg ikke. Men han var god i engelsk og glad i å bruke språket, og han hadde en fin amerikansk aksent som jeg regner med at han utviklet ved å høre på og synge amerikansk musikk. Han kunne være veldig ivrig og engasjert, og dette kjenner jeg igjen fra Idol – når han går inn i «scenemoduset» sitt er han ekstremt fokusert og presterer fantastisk bra, sier Løken.

Totland legger til at kvelden er gratis og åpen for alle.