Store navn som Øystein Sunde, Anne-Kat Hærland, Vamp og Ole Ivars står på scenen i Samfunnshallen i Måløy i høst.

Det er ingen hemmelighet at det kommunalt eide Nordfjordhallen Drift AS, som driver både fotballhallen, flerbrukshallen og kulturdelen i anlegget på Tennebø, har slitt økonomisk i mange år. Men det er et uttalt ønske fra eieren Vågsøy kommune at drifta skal gå videre, og kommunen har hittil gitt den økonomiske støtten som har vært nødvendig for å få det til å gå rundt.

Daglig leder Ronny Silden Totland er fornøyd med programmet for høsten, som inneholder mange godbiter på kulturfronten.

– Vi må satse heile tida og gå hardere ut for å få det til å gå. Målet vårt er å gi folk gode opplevelser, og vi håper sjølsagt på fulle hus på de arrangementene vi tilbyr, sier Silden Totland.

Han sier han ser at forhåndssalget av billetter til forestillingene i høst er kommet godt i gang nå, etter at skoleferien er over.

– Jeg får mange henvendelser hver dag, og folk kjøper billetter stadig tidligere, nå som det er blitt så enkelt å kjøpe billetter på internett, sier han.

Silden Totland er ikke i tvil hva som blir den aller største publikumsmagneten i høst:

– Det er heilt klart Vamp, som kommer hit med sin jubileumskonsert 26. november! De er på sin siste turné før de skal ha en lengre pause, og de slipper også et nytt album nå. Vamp trekker garantert fullt hus, og om det skulle bli fort utsolgt, så vil vi vurdere å prøve å få til en ekstrakonsert, sier han.

Da gruppa spilte i hallen i fjor høst, blei det solgt 700 billetter, og det er det maksimale antallet publikummere lokalet har plass til.

Silden Totland har også veldig god tro på Ole Ivars, som spiller opp til dans i Samfunnshallen 12. oktober.

– Folk ringer langveisfra om dette, og noen vil komme hit med bobiler og campingvogner for å få med seg Ole Ivars. Det er jo ikke så ofte en har tilbud om å være med på slike store dansearrangement, sier han.

Han forteller at de tenker på å sette opp buss fra og til Selje, om det blir mange nok derfra, og vil prøve å legge til rette for at folk fra heile distriktet skal kunne komme hit og svinge seg den kvelden.

Trolig vil det bli leid inn et lokalt band som oppvarmingsband før Ole Ivars går på scenen, men hvem dette blir er ennå ikke heilt avklart.

Bestill abonnement på Fjordenes Tidende