Allerede før det ble bestemt at Elvisfestivalen skulle fortsette, var det stor pågang for å få billetter.

– Vi fikk spørsmål om billetter til neste års Elvisfestival få uker etter festivalen var over. Da visste vi ikke om det ble noe festival i 2015 engang, forteller Helge Hjelle og Lars Kjølen og ler.

I august 2014 krydde det av Elvis-imitatorer, det var musikk fra the king of rock og en rekke aktiviteter for store og små i Måløy. Nå lover arrangørene nye sprell under årets festival.

Under den første utgaven av Elvisfestivalen ble festivalpassene revet bort. Det mener arrangørene lover godt for årets festival, og tilbyr i år blant annet et eksklusivt antall platinapass.

– Vi håper og tror det blir ettertraktet. I fjor forsvant festivalpassene fort og vi håper det nye ekstratilbudet blir attraktivt, forteller duoen som ikke er redd for å prøve ut nye ting.

– Dette blir veldig spennende. Blir platinapassene en suksess, så havner det på tegnebrettet for 2016 også, sier Kjølen, og hinter dermed til at årets Elvisfestival heller ikke blir den siste.

De nye platinapassene innebærer reserverte sitteplasser på fremste rad og prioritert inngang. I tillegg får en delta på meet & greet. Ikke bare får en tilgang til alle arrangement og konserter, men en får også et nærmøte med artistene.

– Her får en et eksklusivt miniparty backstage, sier Kjølen.

– Ja, en får spise lunsj med artistene, der det også blir drikke til maten. En får treffe artistene og bli bedre kjent med årets Elvis-artister, utdyper Hjelle.