I kveldens episode måtte Andrea ut i den såkalte knock out-runden der to fra samme mentorlag møtes og kjemper om plass i livesendingene. Deltakerne synger hver sin selvvalgte sang, og mentorene må så velge den de synes gjorde det best.

Måløyjenta sang Love on the Brain av Rihanna og konkurrerte mot lagvenninna Malin Ellefsen fra Sarpsborg som sang Freedom av Beyoncé og Kendrick Lamar.

Selv om 16-åringen lå strak ut med feber i uka før knock out-runden gikk dette veldig bra. Mentor Yosef Wolde-Mariam fra Madcon smilte og nikket mens Andrea sang, og mente begge var helt fantastiske, men at det var Andrea han kunne jobbe best med videre.

- Dette er veldig vanskelig for meg. Andrea er et naturtalent som ikke helt selv skjønner til hvilken grad hun har det talentet hun har. Men Malin hadde en så rå låt, og leverer, sa han, men la så til:

- Men jeg tenker som så... Det jeg tror jeg kan gjøre mest med… Jeg velger Andrea!

Andrea var nervøs på prøvene før opptredenen på knockout-runden, men mentor Yosef ba henne om å legge bort nervøsiteten.

-Jeg valgte en sang med følelser og håpte det kunne bringe fram følelsene. Jeg må lære meg å ha litt attitude, og det vil jeg vise at jeg har jobbet med, sa Andrea før hun skulle på scenen.