FOTBALL (Eid - Høyang 2-0): Bjørn Totland mener for mange av lagene i 4. divisjon er for dårlig trent og gleder seg til neste år når motstanden blir bedre.

– Det er mangel på så gode motstandere som jeg kunne ha ønsket meg. Flere lag er for dårlig trent, mener Eid-trener Bjørn Totland.

Eid og Skavøypoll gjør nærmest som de vil i 4. divisjon og mens sistnevnte er ubeseiret kom Eids eneste tap så langt i år mot nettopp Skavøypoll.

– Vårt fokus har i år vært at vi skal være favoritter i alle kampene og da må vi jobbe med oss selv om ikke justere oss ned etter hvem vi møter, sier Totland.

– I år er virkelig et år for angrepstrening og trening på offensiv fotball. Mitt lag vil være bedre neste år og da passer det fint å skulle møte lag som Stryn, Fjøra og Sogndal2.

Fredag kveld tok Eid sin sjette strake seier da de slo Høyang 2-0 på hjemmebane. De store nedbørsmengdene gjorde at kampen ble flyttet til Eid idrettspark, uten at det så ut til å plage eidarane i førsteomgang.

– Jeg er veldig fornøyd med førsteomgangen vår. Da var vi veldig gode defensivt og skapte også en del sjanser. Hadde vi vært hakket flinkere med den siste pasningen og avslutningene så kunne vi ledet 5-0 til pause, mener Totland.

Selv om Eid til slutt cruiset inn til en komfortabel 2-0-seier skulle Totland, som selv spilte de første 82 minuttene, sett mer fra laget etter pause.

– Vi leter fremdeles etter «den perfekte kampen» der vi er gode i begge omgangene. Det får vi jobbe videre med, avslutter eidaren.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Eid - Høyang 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 (24) Kristian Lefdal, 2-0 (60) Sindre Hafsås

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger

Gult kort: ingen

Eid: S. Torheim Frislid, A. Hagen Henden, H. Haugen, B. Totland, H. Holmøyvik, S. Lefdal, V. Høynes, D. Haus, S. Hafsås, K. Lefdal

Innbyttere: D. Myklebust, J. Joensen, M. Ferej Yassin, S. van Oorschot

** 6. divisjonskampen mellom Stadlandet/Åheim og Breimsbygda/Jølster2 som skulle spilles på Åheim søndag er utsatt til 11. september etter at gjestene ikke kunne stille lag til kampen.