FOT­BALL (Stryn2 – Sel­je 2-2): Marko Tanasic sin kontrakt med Selje utløper etter sesongen.

– Vi kom på tred­je­plass som var må­let vårt og får fort­set­te i di­vi­sjo­nen nes­te år. Nå skal vi spil­le noen KM-kam­per, og så får vi se hva som skjer vi­de­re etter det. Kon­trak­ten min går ut 31. de­sem­ber, men jeg tri­ves godt Sel­je og li­ker fol­ke­ne her, men det er opp til klub­ben hva som kom­mer til å skje. Mine am­bi­sjo­ner er å for­la­te klub­ben på en best mu­lig måte slik at den er klar til å ta steg vi­de­re. Om det blir nes­te år el­ler om to, tre el­ler fire år vet jeg ikke. Nå skal vi først kon­sen­tre­re oss om de kom­men­de KM-kam­pe­ne, sier tre­ner Mar­co Ta­na­sic.

Le­der i fot­ball­grup­pa i Sel­je,  Atle Solheim, er for­nøyd med det tre­ne­ren har levert.

– Vi er vel­dig for­nøyd med det han har pres­tert og at vi nåd­de må­let med å hol­de oss i di­vi­sjo­nen. Frem­over nå kom­mer vi til å ha en del mø­ter for å av­kla­re ve­gen vi­de­re i for­hold til nes­te se­song. Det er in­gen­ting som er gitt ennå. Men det står i av­ta­len at vi skal se på en even­tu­ell vi­de­re­for­hand­ling el­ler re­for­hand­ling av kon­trak­ten. Nå skal vi eva­lu­e­re se­son­gen og så ser vi hva som skjer. Det jeg kan si er at det ikke er ute­luk­ket at sam­ar­bei­det fort­set­ter, sier Solheim.

Selje, Stryn2 og Eikefjord møter Syril, Balestrand og Årdal2/Jotun/ÅTIL til kamp om KM-tittelen i 5. divisjon.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Stryn2 - Selje 2-2 (1-1)

Mål: 0-1 (25) Ole Andreas Solheim, 1-1 (45+1), 1-2 (48) Jørgen Ødegård, 2-2 (63)

Dommer: Muhamet Barlla, Eid

Gult kort: Jonas Beitveit og Sebastian Drage, Selje

Selje: K. Rundereim, K. Aam Hamre, J. Osmundsvåg, J. A. Gulbransen, J-. K. Apelseth, J. Beitveit, O. A. Solheim, S. Drage, M. Lesto Larsen

Innbyttere: M. Osmundsvåg