– Flere av våre beste spillere har enten forlatt klubben eller valgt å ta en pause, sukker trener Marko Tanasic noen dager før Selje serieåpner i den nye fylkesdekkende 5. divisjonsavdelingen. Fra i fjor er Martin A. Grøttå, Ole Andreas Solheim, Runar T. Aarsheim, Are Berstad og Kim Ole Rønning alle borte. I tillegg vil Kristoffer Haugen og Emil Giljanovic i perioder være utilgjengelig på grunn av jobb. Ingen spillere har kommet inn, opplyser Selje-treneren.

– Vi har 15–16 spillere i troppen. Det er vanskelig å svare på hva vi kan forvente, men det blir nok en tøff vårsesong. Jeg forventer bare at vi stiller til hver kamp og gjør vårt beste.

Han håper de yngre spillerne vil dra lærdom i en sesong med langt flere kamper enn det laget har hatt de siste sesongene.

– Jeg kom til klubben met et mål om at vi skulle etablere oss som et godt 5. divisjonslag og så etter hvert kjempe om opprykk. Når vi nå har mistet så mange spillere er ting annerledes. Målet i år er å forsøke å overleve i 5. divisjon og gi flest mulig unge spillere sjansen og bygge et lag mot neste sesong.