I strålende spilleforhold på Skavøypoll stadion tok hjemmelaget ledelsen ti minutter før pause da Espen Sandal kombinerte fint med Sondre Myre Silden og satte ballen i mål via en Bremanger-forsvarer.

I minuttene før pause snudde imidlertid Bremanger og Martin Klakegg Hauge kampen. Ved begge anledningene utnyttet Bremanger-angriperen at Skavøypoll-keeper Anders Martin Hagen Kvalvåg var utenfor egen boks og satte ballen i tomt bur.

Like etter pause banket Eivind Rune Flataker inn 2-2 etter et hjørnespark og seiersmålet kom ved Steven Silden kvarteret før slutt.

Seieren var Skavøypolls første for sesongen og løfter dem forbi Tornado Måløy på tabellen.

TMFK tapte nemlig sin kamp lørdag 2-3 for Vik. Tornado Måløy tok tidlig ledelsen på Vik stadion ved Chris André Nore, men vertene utliknet like etter.

I andre omgang gikk Vik opp i 2-1 før Henrik Myhre utliknet for Vågsøy-laget. Ti minutter før slutt scoret sogningene seiersmålet som gjør at de står med 18 av 18 mulige poeng så langt i sesonginnledningen. Tornado Måløy er nest sist på tabellen i Kretsligaen.

Les mer om kampene på fjt.no PLUSS mandag morgen og i vår papiravis tirsdag.