Sondre Myre Silden sendte Skavøypoll i ledelsen et kvarter ut i lørdagens lokaloppgjør i Kretsligaen. Bremanger-keeper Øyvind Langeland ga retur på Tor-Erik Tvendeseter Kupens frispark og Myre Silden utnyttet feilen.

Scoringen ble omgangens eneste etter at Ntege Aruna Cone misbrukte et straffespark for Bremanger ti minutter før pause.

Eivind Rune Flataker (nr. 2 f.v. i hvitt) scoret Skavøypolls 2-0-mål på Bremanger stadion.

Ti minutter

etter

pause doblet Skavøypoll-ledelsen da Håvard Hagen headet ballen ned i beina til lagkamerat Eivind Rune Flataker etter et hjørnespark. Venstrebacken banket inn 2-0 og da så det svært så lyst ut for gjestene som også hadde sjanser til å øke ledelsen før Bremanger-midtstopper Espen Frøyen headet inn 1-2 kvarteret før slutt.

Minuttet før ordinær tid var unnagjort fikk Bremanger frispark på 17-18 meter. Ntge Aruna Cone fikk sjansen til å revansjere straffebommen og med strak vrist dunket han ballen i lengste hjørne til 2-2.

Dermed tok Bremanger et viktig poeng i nedrykksstriden i Kretsligaen. Avstanden opp til Dale på trygg grunn er nå ett poeng, mens Skavøypoll ligger poenget foran Dale.

På Måløy stadion tok Tornado Måløy en viktig seier i den samme nedrykkstriden da de slo Vik 4-1.

Chris-André Nore og Jonas Våge sørget for en tidlig 2-0-ledelse, men sogningens redusering like før pause ga Vik fornøyet håp før andre omgang. Det håpet forsvant med to TMFK-scoringer midtveis i den andre omgangen signert Jonas Våge og Sveinung Frantzen.

Like før slutt fastsatte John Martin Gil sluttresultatet til 5-1 for Tornado Måløy som nå har fire poeng ned til nedrykkstreken når fem serierunder gjenstår.

Eid gjorde de andre Nordfjord-lagene en tjeneste da de slo bunnlaget Dale 1-0 på bortebane i ettermiddag. Adrian Hagen Henden scoret for Eid før pause.