FOTBALL: Skavøypoll gikk på sitt andre strake nederlag i innledningen av sesongen med 2-3-tapet i dagens hjemmemøte med Vik.

Vågsøy-klubben tok styringen fra start, og tok også ledelsen da Tor Erik Tvendeseter Kupen satte inn 1-0 fra straffemerket etter seks minutter.

Hjemmelaget kontrollerte store deler av første omgang, men lot likevel Vik utligne etter en halvtimes spill. 1-1 holdt seg til pause.

Knappe kvarteret ut i andre omgang fikk gjestene indirekte frispark etter at Skavøypoll-keeper Sindre Kolseth plukket opp et tilbakespill.

Vik tok frisparket raskt og scoret, og til tross for store protester fra Skavøtpoll-leiren ble målet godkjent.

Bare fire minutter senere gikk Vik opp i tomålsledelse, og vertene klarte aldri å reise seg fra kalddusjen.

Kvarteret før slutt reduserte nevnte Kupen med sin andre straffescoring for dagen, men til tross for et stomløp mot Vik-målet måtte Skavøypoll gå poengløse av banen.