Eid var på vei mot sesongens første seier i hjemmemøtet med Hødd2, men fire minutter på overtid viste Erik Sandal fram silkefoten.

Hjørnesparket traff Sveinung Tilseth Sæterås som headet inn 3-3. Eid tok ledelsen 1-0 ved Vebjørn Høynes før Hødd2 snudde kampen, blant annet gjennom et straffespark fra Erik Sandal.

Eid slo imidlertid tilbake og etter at Ove Balsnes hadde brent et straffespark snudde gultrøyene kampen etter to scoringer fra Vebjørn Høynes og Bjørn Totland.

I det kampen var i ferd med å renne ut dukket nevnte Sæterås opp og ødela langt på vei dagen for hjemmelaget. Det ene poenget betyr at Eid fremdeles ligger sist i 3. divisjon med sine tre poeng.

I Førde fikk Tornado Måløy en marerittstart i 4. divisjonsoppgjøret mot Førde2. Før kampen var 10 minutter gammel ledet Førde-rekruttene 3-0. Endre Kupen reduserte raskt ledelsen med sitt niende mål for sesongen, men flere scoringer ble det ikke i Sunnfjord.

Dermed står Førde2 fremdeles uten poengtap i 4. divisjon. For TMFK er det nå seks poeng opp til serieleder Fjøra.

Les mer om kampene i Fjordenes Tidende fredag 29. mai.