Tornado Måløy tapte i ettermiddag 1-3 for Skarbøvik i den viktige 3. divisjonskampen på Refvik stadion.

TMFK tok ledelsen rett etter pause ved Vegard Holvik før gjestene utlignet på straffespark.

SIF tok så ledelsen før Tornado Måløy i løpet av ett minutt fikk to spillere utvist. Først fikk Gisle Myhre sitt andre gule kort før Sveinung Frantzen i tumultene etter utvisningen også fikk se det røde kortet.

Med 9 mot 11 måtte TMFK se Skarbøvik øke til 3-1 før kampen var over.

På Skavøypoll stadion gikk det bedre. Der sørget Chris Nedreberg Silden og Rune Solvang for en komfortabel 2-0-ledelse til pause over Dale.

Laget fra Sunnfjord reduserte én gang etter sidebytte, men SIL kunne likevel bokføre tre nye poeng i 4. divisjon.

I 5. divisjon vant Selje 3-1 over Hornindal etter mål fra Ole Andreas Solheim (2) og Joachim Refvik.

Les mer om alle kampene i vår papirutgave mandag 15. september.