FOTBALL (Selje – Stryn2 3-3): Marko Tanasic tror det blir en kamp om å beholde plassen for Selje.

– Eikefjord og Stryn2 blir nok topp 2 på tabellen og så må vi kjempe med Eid2 og Jølster om tredjeplassen, spår Selje-trener Marko Tanasic.

Kun de tre beste lagene i de to 5. divisjonsavdelingene i Sogn og Fjordane vil være sikret en plass i den fylkesdekkende avdelingen til neste år. Om lag fra fylket beholder plassen i 3. divisjon vil det åpne seg flere plasser, men trolig vil en 4. plass i beste fall innebære kvalifiseringskamper for Selje.

Tanasic er derfor klar på at en topp 3-plassering må være målet .

– Jeg er optimistisk og i 5. divisjon kan alle så alle.

Søndag ble det derimot ingen seiersherrer i det Tanastic omtaler som en svært underholdende fotballkamp.

Selje snudde først 0–1 til 2–1 før Stryn2 gjenerobdret ledelsen. Da Martin Grøttå scoret på returen etter sitt misbrukte straffespark ti minutter før slutt stoppet han samtidig Seljes tapsrekke på to kamper.

– Vi har vært uheldige i noen av kampene i år og jeg håper at dette poenget kan gi ny giv til laget. Guttene gjorde så godt de kunne i dag, men vi møtte et ungt, sprekt Stryn-lag som egentlig overrasket meg, sier Tanastic, som nå forbereder sitt mannskap til det som er en viktig bortekamp i Hornindal på fredag.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Selje - Stryn2 3-3 (2-2)

Mål: 0-1 (20), 1-1 (37) Ingo da Silva, 2-1 (40) Martin Grøttå, 2-2 (43), 2-3 (53), 3-3 (77) Grøttå

Dommer: Rune Haugland, Haugen

Gult kort: Johannes Osmundsvåg, Selje

Selje: K. Rundereim, J. A. Gulbrandsen, J. Osmundsvåg, J.-K. Apelseth, M. Lesto Larsen, R. Tunheim Aarsheim, I. da Silva, A. Berstad, M. Grøttå, P. A. Teige, M. Rye

Innbyttere: O. A. Solheim, K. Haugen, K. Aam Hamre, E. Giljanovic, S. Drage