Både Eid og Skavøypoll viser at formen er i anmarsj drøye to måneder før sesongstarten.

Begge 4. divisjonslagene spilte treningskamper denne helgen og oppnådde gode resultater mot 3. divisjonsmotstand.

Eid vant 2-0 over Volda hjemme på Eid idrettspark fredag etter to scoringer av Kristian Lefdal etter sidebytte.

Eid stilte som vanlig et svært ungt mannskap mot Volda, men kunne bekrefte mandag at de har sikret seg en rutinert spiller før 2016-sesongen.

Eid-trener Bjørn Totland fortalte til Fjordenes Tidende sist måned at Anders Midthjell var på vei tilbake til klubben, og nå er det klart at angriperen returnerer til Eid etter en sesong i Svelgen.

"Anders er den spelaren som har scora flest seriemål for Eid på 2000-talet og har alltid vore ein målgarantist. Han vil bidra med viktig rutine i eit ellers ungt eidamannskap denne sesongen!," skriver Eid Fotball på sine Facebook-sider.

I likhet med Eid viste også Skavøypoll denne helgen at de må regnes som et av topplagene 4. divisjon denne sesongen. 8-0-seieren over Bremanger i årets første treningskamp ble nemlig fulgt opp av 3-3 borte mot 3. divisjonslaget Stryn lørdag.

Vågsøy-laget ledet 2-0 etter scoringer fra Rune Solvang og Tor-Erik Tvendeseter Kupen (str.), men måtte se at Stryn snudde kampen etter pause. Like før slutt utliknet Solvang til 3-3 med sitt andre mål for dagen.

Søndag spilte Tornado Måløys damelag sin første treningskamp for året. Bortemøtet med Stryn endte 1-1 og Hege Sætren scoret TMFKs mål mot divisjonskollegaen.