Tornado Måløy ledet både 1-0 og 3-2 mot Høyang, men det måtte en overtidsscoring fra TMFK til for å berge ett poeng.

Sveinung Frantzen sendte TMFK i ledelsen tidlig i kveldens 4. divisjonsoppgjør på Måløy stadion før Høyang snudde oppgjøret med to scoringer i løpet av syv minutter. Agust Helgi Jònsson sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 2-2 da han utnyttet en stor keepertabbe av Høyangs sisteskanse.

Etter sidebytte sendte Eirik Holvik TMFK i føringen da han var var først på ballen etter et presist hjørnespark fra Chris Andre Nore. Igjen utnyttet derimot Høyang svakt forsvarsspill av TMFK og snudde på nytt kampen.

Tiden var i ferd med å renne ut for et Tornado Måløy-lag i motgang da Marius Stavenæs Refvik på halvspretten banket ballen i mål fra drøyt 25 meter tre minutter på overtid.

Dermed endte oppgjøret 4-4. TMFK avslutter vårsesongen mot Vik på Måløy stadion lørdag.