Storoppsettinga vart skuleframsyning

Glade for å få framføre julespelet dei hadde øvd mykje på og gleda seg til

Fordi ungane hadde øvd og gleda seg veldig, vart det likevel framsyning med Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg i Kalvåg fredag.

Stor juleavslutting i Kalvåg: I dei mest kjende rollene var bak f.v. Selma Strand, Alvilde Melstvedt, Trond Strand, Elisabeth Indergaard, Gerda Frøyen, Daniel Melheim, Leander Røys Bolset og Trym Rylandsholm Stenset. Framme f.v. rektor i kulturskulen og musikklærar Grete Berntzen, Sigurd Strand, Preben Starheim Smedvik og Chresander Ramsevik Pedersen.  Foto: Siri Kolseth

Kultur

Det som var planlagt som ei stor oppsetting med Kalvåg Songlag saman med barn ved Frøyen skule vart tatt av plakaten på grunn av korona. Men musikklærarane Grete Berntzen og Raimund Hoclas ønskte at elevane likevel skulle få ha ei framsyning med Putti Plutti Pott, og laga ein konsertversjon med mykje song.