Kulturhuslederen prøver å booke arrangement som skaper latter og glede: – Det trenger vi nå

Ved Nordfjordhallen hadde de allerede gjort de fleste grepene før jul, og stod dermed godt rustet da regjeringens nye koronainnskjerpinger kom. Men de merker på tempoet i billettsalget at folk er er litt avventende.

Ved Nordfjordhallen hadde de allerede gjort de fleste grepene før jul, og stod dermed godt rustet da regjeringens nye koronainnskjerpinger kom. Men de merker på tempoet i billettsalget at folk er er litt avventende.   Foto: Marianne S. Rotihaug

Kultur

– Ja, vi skulle jo hatt nyttårskonsert med Torskangerpoll Musikklag i disse dager, men de tok den avgjørelsen allerede før jul å utsette til våren. Konserter med Viltkoret og Måløy Songlag er også utsatt, sier arenaleder Ronny Silden Totland, som viser til at det likevel er en god del som skjer i Nordfjordhallen framover.