I kveld kan du sjå Alexa frå Nordfjord på The Voice

The Voice er i gong med ny sesong, og ein av dei utvalde som får prøve seg framfor, eller skal vi heller seie, bakanfor mentorpanelet er Alexa Maria Valentina frå Nordfjordeid.  Foto: Skjermdump frå TV2

Kultur

The Voice er i gong med ny sesong, og ein av dei utvalde som får prøve seg framfor, eller skal vi heller seie, bakanfor mentorpanelet er Alexa Maria Valentina frå Nordfjordeid.

Følg med i kveld og sjå om Alexa kjem seg vidare og kva mentor ho vel.

Alexa har også delteke i andre TV-konsept tidlegare. Det kan du lese om her:


Alexa møtte sin biologiske mor for første gang på et TV-program

Alexa Maria Valentina Rogdo Melheim fra Nordfjordeid er med i høstens «Sporløs» på TV2. Der møter hun sin biologiske mor for aller første gang.Vart slått på målstreken

Tysdag kveld var Alexa Valentina frå Eid med på programmet All Together Now på TV-Norge. To poeng skilte songaren frå å måtte reise heim og ein finale.Madcon-Tshawe om Alexa frå Eid: - Ho var heilt rå!

- Eg elskar det! Det er dei augeblinkane, dei auditionane og dei menneska som gjer at eg har like lyst å vere med på dette kvart einaste år, sa dommar Gunnar Greve etter eidjenta Alexa Valentina (18) sin Idol-audition fredag.