Se hvem som skal spille

Slår til med utekonsert på sommerfesten i Måløy

Dock Event med Bjørn Tungevåg i spissen kan med stor glede fortelle at det nå er klart at det blir en konsertkveld under sommerfesten. – Vi legger ut billetter til 300 og inviterer til konsert med D'Mens og Hitstation med lokale gjesteartister, smiler Tungevåg.

– Vi pleier jo å si at det var full fyr i teltet under Måløydagene. Men her blir det full fyr uten telt, men det er ingen fare – vi har bestilt fint vær. Jeg tror det blir skikkelig kjekt for folk å få høre litt lyd igjen.  Foto: Gjert Myrestrand

Kultur

– Vi pleier jo å si at det er full fyr i teltet under Måløydagene. Men her blir det full fyr uten telt, men det er ingen fare – vi har bestilt fint vær. Jeg tror det blir skikkelig kjekt for folk å få høre litt lyd igjen.