Trekker seg fra fellesnemnda

Rolf Domstein (H) trekker seg fra fellesnemnda i Kinn.

Rolf Domstein (H) kan ikke lenger gjøre jobben i nemnda grunnet arbeidssituasjonen sin, forklarte Terje Heggheim i forrige møte i fellenemnda. Arkivfoto  

Nyheter

Prosjektrådmann Terje Heggheim hadde fått i oppdrag å opplyse fellesnemnda i Kinn om at et av deres medlemmer ser seg nødt til å trekke seg fra vervet. Rolf Domstein (H) kan ikke lenger gjøre jobben i nemnda grunnet arbeidssituasjonen sin, forklarte Heggheim.


– Blir beintøft å få sunn Kinn-økonomi

På spørsmål om hva han tror om utsiktene til en bærekraftig økonomi i Kinn, svarer prosjektrådmann Terje Heggheim: – Det blir beintøft. Å få realisme inn i planlagte investeringer står først på lista over grep.

 

Han henstilte nemnda om finne et nytt medlem fra «vågsøybenken» raskt.